top of page

Ik geef uw interieur extra cachet

Zin in iets nieuws? De mogelijkheden van behangpapier zijn werkelijk eindeloos. U kunt daarmee allerlei extra accenten aan uw interieur geven. Zeker als u kiest voor een vakman als behanger zoals Vansant Schilderwerken en Decoratiewerken in Heist-op-den-Berg (provincie Antwerpen).

Bij mij, Glenn Vansant, kunt u uw inrichting in een ruime keuze aan stijlen omtoveren. Elke oplossing met behang geeft een verrassend effect aan iedere ruimte van uw woning of pand. Er is klassiek behang, behang in allerlei actuele en hippe kleuren, behang met grote motieven, luxueus uitgevoerd behang …

Ik bespreek graag de mogelijkheden met u wat betreft stijl, kleuren en budget. Mijn aandacht gaat daarbij eerst en vooral uit naar uw wensen, want bij mij staat u op de eerste plaats.

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor vliesbehang. Dat biedt allerlei voordelen: het is sterk, mooi gestructureerd, verstevigt de muren en kan zelfs extra isolatie bieden.

Maar ook textielbehang of behang uit glasvezel of houtvezel bieden frisse en vrolijke mogelijkheden. Ik geef u graag interieurtips en kleuradvies op maat om tot de beste oplossing te komen. Samen creëren we zo de sfeer die perfect bij u past.

Tijd voor behangwerken? Neem dan contact op met Vansant Schilderwerken en Decoratiewerken!

Vansant Glenn

Behangen & interieuradvies of schilderwerken Vansant Glenn.

bottom of page